Njut extra av motorsporten

Om man är motorsportsentusiast så finns det ingen brist på roliga prylar att köpa. Oavsett om det handlar om nyckelringar, handdukar eller till och med hela möbler. Allt handlar om att öka sin njutning och underhållning av sporten. 

Ring

Om man verkligen vill smickra en motorsportsentusiast så bör man ge bort denna ringen som ser ut som sen V8 direkt tagen ur en hot rod (om än betydligt mindre). Du kan också använda dig av små runda delar från en motor, passa in storleken och slipa ned alla vassa kanter. Kanske hitta en mutter från favoritveteranbilen med inskription på insidan? En perfekt gåva åt bilfantasten och sig själv.

Allt finns med NASCAR

Om du gillar NASCAR kan du hitta allt möjligt skoj med loggan tryckt på. En av de viktigaste sakerna att inkludera i sin samling är självklart en liten leksaksbil föreställande sin favorit i tävlingen. Sedan är det också passande att utöka samlingen med en t-shirt och en keps från favoriten.

Espressomaskin

Om man förutom motorgalning även älskar att dricka kaffe så kan det vara passande att köpa in denna lyxbryggaren från Lamborghini. Med Lambos klassiska former får man en kökspjäs som verkligen drar blicken till sig och dessutom gör en grym kopp Espresso.

Datorn

En till produkt som Lamborghini har lånat ut sitt namn till är denna laptopen som förutom snygga former även erbjuder grym prestanda. Perfekt att se sitt favoritrace på när man sitter i sin bilsätes-fåtölj och njuter av Lamborghini espresson.

Öka spänningen med spel

Ett annat klassiskt sätt att engagera sig själv lite extra i motorsporten är att lägga lite pengar på sitt favoritstall. Även om betting på motorsport inte är det allra vanligaste och ofta överskuggas av fotbollen så är det fortfarande något de flesta sajterna idag erbjuder.

Börja själv

Det sista förslaget för hur man kan njuta lite extra av motorsporten är att själv sätta sig framför ratten och börja köra. Många idag professionella förare började med att köra gokart så det finns absolut ingen skam i att börja smått om plånboken tryter eller det helt enkelt inte finns någon passande körbana i närheten. Saker som folkrace och sådana saker kräver inte ens att man har B-körkort. Man ansöker om en speciell licens för att köra på bana och kan därmed strunta i att man inte kan alla vägmarken och trafikregler.